disclaimer

Alle informatie op Selfiegirls.nl en in de SelfieGirls-nieuwsbrieven is eigendom van Cool2Company, met uitzondering van een aantal (hyper)links. Het is niet toegestaan om deze informatie (waaronder huisstijl, logo’s, teksten, afbeeldingen en vormgeving) openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Cool2Company. Wanneer je de informatie alleen persoonlijk en niet voor commerciële doeleinden gebruikt, heb je hiervoor geen toestemming nodig.

Informatie

De informatie op onze website en in de nieuwsbrieven wordt met grote zorgvuldigheid samengesteld. We doen ons uiterste best om fouten te voorkomen, maar helaas is dit niet altijd te voorkomen. Cool2Company is niet aansprakelijk voor de volledigheid en/of juistheid van de bovengenoemde informatie en heeft het recht om eventuele wijzigingen meteen door te voeren, zonder dit eerst te hoeven melden.

Links

Op deze website en in onze nieuwsbrieven vind je soms links naar externe websites die geen eigendom van Cool2Company zijn. Wanneer je op zo’n link klikt, verlaat je onze website of nieuwsbrief. De informatie op externe websites is niet door ons gecontroleerd op juistheid. Cool2Company is dan ook niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor deze websites.

Beveiliging

Wij werken continu aan een goede beveiliging van onze systemen en deze website. Ondanks onze zorgvuldigheid kunnen er situaties ontstaan waarin sprake is van een kwetsbare plek in de beveiliging. Ontdek je zo’n kwetsbare plek? Meld het dan aan support@Cool2Company.nl